Skidskytte LIVE säsongen 2023/2024 – SVT PLAY

Upplev spänningen av världscupen skidskytte LIVE säsongen 2023/2024, streamad på SVT Play. Följ med när världseliten och svenska favoriter som Sebastian Samuelsson, Martin Ponsiluoma, samt Hanna och Elvira Öberg, tävlar i detta adrenalinfyllda sportevent.

Världscupen i skidskytte 2023/2024 tar dig med till olika spännande platser, från Östersund till Oslo, och ger dig en förstklassig upplevelse av vinterns mest efterlängtade skidskyttetävlingar. Varje tävlingsplats erbjuder unika utmaningar och spännande tävlingsmoment, vilket garanterar att varje event blir en oförglömlig upplevelse.

Sebastian Samuelsson, Martin Ponsiluoma, Hanna och Elvira Öberg är bara några av de toppatleter du kommer att kunna följa genom säsongen. Deras skicklighet och tävlingsanda kommer att lysa starkt i varje lopp, från sprint till jaktstart och stafett.

Världscupens tävlingsprogram inkluderar evenemang i Östersund, Hochfilzen, Lenzerheide, Oberhof, Ruhpolding, Antholz Anterselva, samt de spännande tävlingarna i Nove Mesto och Oslo. Dessutom får du inte missa de intensiva tävlingarna i Soldier Hollow och Canmore.

SVT:s live-sändningar från varje tävlingsplats ger dig chansen att uppleva varje spännande ögonblick från skidskyttevärldscupen. Från singelmixedstafett till masstart, SVT ger dig de bästa platserna för att se skidskyttarnas fenomenala prestationer.

För att säkerställa att du inte missar något av spänningen, erbjuder SVT Play fullständig täckning av världscupen, inklusive detaljerade sändningstider för varje enskild tävling. Oavsett om det gäller damernas eller herrarnas tävlingar, kan du räkna med att SVT Play ger dig den bästa upplevelsen av världscupen i skidskytte.

Missade du en tävling? Inga problem! SVT Play ger dig möjligheten att streama tävlingarna i efterhand, så att du kan uppleva varje ögonblick av dina favoritlopp när det passar dig.

För den ultimata skidskytteupplevelsen, sätt dig bekvämt och slå på SVT Play för att följa med på en spännande resa genom världscupen i skidskytte säsongen 2023/2024. Det är här passionen för skidskytte kommer till liv!

Skidskytte LIVE säsongen 2023/2024 – SVT PLAY
Rulla till toppen