Välkommen till Stora Cykelmässan 2024 i Skövde

Den 9-10 mars 2024 förvandlas Skövde Arena till en pulserande hub för alla cykelentusiaster. Stora Cykelmässan är den ultimata mötesplatsen för dig som brinner för cykling, oavsett om du är en racerfantast, gravelälskare, MTB-åkare, pendlare på hybrid eller en familj som funderar på lådcykel. Detta är din chans att dyka ner i cykelns värld och upptäcka de senaste trenderna, innovationerna och tillbehören som kan göra din cykling bättre, lättare och roligare.

Upptäck och Prova på Plats

På Stora Cykelmässan finns det något för alla. Här får du inte bara möjligheten att se och lära dig om de senaste cyklarna och tillbehören från ledande varumärken, utan även chansen att testa dem på vår unika testbana. Med både inomhus- och utomhustestbanor tillgängliga, får du en sällsynt möjlighet att känna på hur cyklarna presterar i olika miljöer och terränger.

Hitta Din Nästa Cykelresa

För dig som drömmer om nya äventyr erbjuder mässan spännande möjligheter att utforska världen på två hjul. Flertalet researrangörer kommer att vara på plats för att inspirera och informera om cykelresor i Sverige och runt om i världen. Oavsett om du söker efter en lugn familjesemester eller en utmanande soloexpedition, kan du hitta din nästa cykelresa här.

För Alla Cykelentusiaster

Stora Cykelmässan i Skövde är inte bara en mässa; det är en fest för cykelkulturen. Med aktiviteter och utställningar som är skräddarsydda för att tilltala cyklister av alla åldrar och intressen, är detta en händelse du inte vill missa. Så oavsett om du är en erfaren cyklist eller nyfiken nybörjare, finns det rikligt med inspiration och nöje att hämta.

Planera Ditt Besök

  • Datum: 9-10 mars 2024
  • Plats: Skövde Arena, Skövde
  • Aktiviteter: Testbanor, utställningar, researrangörer, och mycket mer

Gör dig redo för en oförglömlig helg fylld med allt som cykelvärlden har att erbjuda. Stora Cykelmässan 2024 i Skövde är en unik chans att samla inspiration, kunskap och nya cykelvänner. Sätt ett kryss i kalendern och börja ladda för en helg där passionen för cykling står i centrum. Vi ser fram emot att välkomna dig till en helg där ditt cykelhjärta garanterat kommer att slå lite snabbare.

Välkommen till Stora Cykelmässan 2024 i Skövde
Rulla till toppen