En tripp till Sunne Ski & Bike gör dig inte besviken

Oavsett om du är nybörjare eller seriös proffs kommer du att gilla att cykla i Sunne. Sunne Bike Park har breda, maskingrävda ”flowing”-spår och smala, handgrävda ”singletrack”-spår. Det finns cirka 10 spår av varierande svårighetsgrad, och du kan enkelt öka svårighetsgraden och hastigheten genom att välja ett spår som passar dig och din förmåga. Det är enkelt och bekvämt att ta sig upp till toppen med stolliften.

På övningsområdet kan du öva dina färdigheter i en säker och rolig miljö och förbereda dig för nya utmaningar. Längst ner på rampen ligger övningsområdet med två enkla stigar och en pumpbana för barn. Den kan nås utan hiss. Sunne Ski & Bike har alla faciliteter och tjänster som behövs för ett lyckat cykeläventyr. Restaurang, campingplats, vandrarhem, toppstuga, grillplats, butik, cykeluthyrning och cykelservice.

När du kommer till Sunne Ski & Bike kan du välja mellan flera olika boendealternativ i närområdet. Från vandrarhem och campingplatser i backarna till autentiska herrgårdar och hotell med spa. Många av dem erbjuder attraktiva paket med boende, måltider och cykelpass. Berget, som kallas Finnfallet, är vackert beläget i Värmlands landskap och från toppen har man en magnifik utsikt över sjön Fricken. Sanne, som ligger 10 minuters bilresa från backarna, vaknar verkligen till liv på sommaren.

Du behöver alltså inte göra ingenting efter en dag med cykling. Efter en dag i bergen finns det gott om aktiviteter och platser att besöka.

Karta över vår Bike Park

Karta
över vår Bike Park
En tripp till Sunne Ski & Bike gör dig inte besviken
Rulla till toppen