Långloppscupen 2024: Nyheter och Datum för Mountainbike-Entusiaster

Hej alla långloppsentusiaster och tack för senast! Som vi ser fram emot att lämna vintern bakom oss och välkomna en ny spännande säsong av Långloppscupen. För det tjugotredje året i rad bjuder Långloppscupen/Nissan X-Trail Challenge in Sveriges MTB-cyklister till en serie klassiska och välordnade tävlingar. Med vår passion för sporten och ett blick framåt, är vi mer taggade än någonsin för de kommande tjugo åren.

Seedning till Cykelvasan

Alla våra lopp fungerar som grund för seedning till Cykelvasan. För dig som vill säkra en plats i det startled som passar bäst, erbjuder Långloppscupens deltävlingar den perfekta möjligheten.

Spännande Nyheter: XCM SM och Ny Deltävling

I år har vi glädjen att meddela att Bockstensturen i Varberg återigen stoltserar med SM-status (XCM) för den längre banvarianten. Dessutom välkomnar vi Stenbocksturen i Boxholm som en ny och spännande deltävling, vilken också kommer att utgöra Långloppscupens högtidliga avslutning 2024.

Arrangemangsdatum 2024

Märk dessa datum i din kalender och förbered dig för en säsong fylld av utmaningar och äventyr på din mountainbike:

  • 4 maj – Billingeracet, Skövde
  • 26 maj – Lida Loop, Stockholm
  • 30 juni – Ränneslättsturen, Eksjö
  • 7 juli – Mörksuggejakten, Rättvik
  • 28 juli – Engelbrektsturen, Norberg
  • 31 augusti – Bockstensturen, Varberg
  • 8 september – Stenbocksturen, Boxholm

Varje deltävling i Långloppscupen bjuder inte bara på utmanande banor och vacker natur, utan också på en chans att dela passionen för MTB med likasinnade cyklister från hela landet.

Bli en Del av Gemenskapen

Långloppscupen är mycket mer än bara tävlingar; det är en gemenskap där cyklister kan träffas, utbyta erfarenheter och tillsammans njuta av det bästa som mountainbiking har att erbjuda. Oavsett om du är en erfaren tävlingscyklist eller en entusiast som söker nya utmaningar, är Långloppscupen 2024 din biljett till ett oförglömligt cykeläventyr.

Varmt välkomna till Långloppscupen 2024 – låt oss tillsammans göra det till en säsong att minnas!

Långloppscupen 2024: Nyheter och Datum för Mountainbike-Entusiaster
Rulla till toppen