5 motionslopp – Löplopp i Stockholm – Augusti 2022

Har du sprungit hela sommaren och vill snart testa din löpstyrka? Eller behöver du lite inspiration för att anmäla dig till en löprunda för att motivera dig att springa? Hur som helst, här är en lista över de fem lopp som äger rum i Stockholm i augusti.

Midnattsloppet – 13 augusti

Missa inte Stockholms mest spektakulära lopp! Midnight Run äger rum i södra delen av staden och det finns två alternativ att välja mellan: 5 km och 10 km. Om du vill göra det ännu mer spektakulärt kan du delta i en klädkurs. Alla deltagare bär matchande t-shirts under loppet, vilket bidrar till spänningen och gemenskapen.

STHLM Urban Trail – 14 augusti

Spring ett 10-kilometerslopp som aldrig förr: STHLM Urban Trail tar dig genom Stockholms gator och trappor, genom kända och okända byggnader. Loppet är också en del av STHLM Challenge, och om 10 km är för mycket för dig finns det också en distans på cirka 4 km!

Glädjeruset – 20 augusti

Ett lopp där alla är välkomna I Tebby, norr om Stockholm, finns Glädjeruset, där du kan gå, jogga, springa eller åka rullskridskor 2,5 km, 5 km eller 10 km.

Stockholm Trail – 20 augusti

Fira 10-årsjubileet av Stockholm Trail den 20 augusti med ett val av 21 km, 10 km eller 5 km. Leden tar sig igenom utmanande terräng både på och utanför Nackaleservatet.

Convini Stafetten – 24 & 25 augusti

Bjud in en vän eller kollega att göra det tillsammans med dig – ni springer i lag om fem personer, var och en med 5 km. Pep! Efter mållinjen bjuder Convini alla deltagare på en rejäl picknick på gräset.

Vill du välja mellan fler motionslopp? Besök 👇.

5 motionslopp – Löplopp i Stockholm – Augusti 2022
Rulla till toppen